Oznaczenia alergenów:
GLU PSZ - Zboża zawierające gluten pszenny, SKO - Skorupiaki i pochodne, JAJ - Jaja i pochodne, RYB - Ryby i pochodne, OZI - Orzeszki ziemne i pochodne, SOJ - Soja i pochodne, MLE - Mleko i pochodne wraz z laktozą, ORZ - Orzechy: włoskie, laskowe, pekan, nerkowce, pistacje, migdały, SEL - Seler i pochodne, GOR - Gorczyca i produkty pochodne, SEZ - Nasiona sezamu i pochodne, S02 - Dwutlenek siarki / siarczyny, ŁUB - Łubin i produkty pochodne, MCK - Mięczaki i pochodne, MLE b/LAK - Mleko i pochodne bez laktozy, GLU ŻYT - Zboża zawierające gluten żytni, GLU OW - Zboża zawierające gluten owsiany, GLU JĘCZ - Zboża zawierające gluten jęczmienny,